Kvalitetna punjenja

Top kvaliteta za potpuni užitak

Mi upotrebljavamo isključivo proizvode renomiranih proizvođača i vlastite café+co Premium proizvode.

Za pripremu naših specijaliteta od kave uzimamo samo odabranu prženu sirovu kavu sa poznatih plantaža u tropskom pojasu. Marke kao Jacobs, Nestlé, Segafredo i vlastita marka café+co Premium garantiraju top kvalitetu sa izvrsnim okusom i omogućuju našim kupcima prvorazredan izbor kave: npr. na način poznatih kavana, intenzivnog okusa i pune arome ili jaku kavu na talijanski način.

café+co Premium proizvodi stalno se prilagođavaju specijalnim potrebama naših kupaca. café+co Premium Creme Cacao je naročito kremasta kakao-mješavina, koja zauzima 1. mjesto kod naših internih degustacija na neviđeno. Crema Bianca Splendid, kava za vedar duh koja je kreirana za café+co.

2004 proširili smo našu ponudu proizvoda za Trans Fair Kaffee. Trans Fair je certifikat kvalitete za fair trgovinu. To znači fair trgovanje sa proizvođačima iz Afrike, Azije i Latinske Amerike.

I kod izbora branda proizvoda za naše čokoladne napitke, čaj i ostale tople napitke, također Vam nudimo okus u koji ćete se zaljubiti. Sa Bensdorpom već desetljećima jamčimo jednako visoku trajnu kvalitetu, naši ukusni i osvježavajući napici od voćnog čaja dolaze iz kuće Milford.